Зареждане

Kelvin Gastelum: Israel Adesanya не заслужава да се бие за титлата

Kelvin Gastelum: Israel Adesanya не заслужава да се бие за титлата
Публикувано на: Февруари 13, 2019 в 00:00 ч
Kelvin Gastelum не вярва, че Israel Adesanya заслужава шанс да се бие за титлата в средна категория. Adesanya успя да победи Anderson Silva, а Gastelum трябваше да се бие за титлата, но Robert Whittaker се оттегли и това усложнява нещата, защото сега и двамата твърдят, че са безспорни претенденти. Dana White не беше подготвен за такава ситуация и сега не е ясно какво ще се случи, но Kelvin е уверен, че той трябва да се бие за титлата, а не Adesanya:



Toй успя да победи 43-годишният Anderson Silva и не мисля, че това му дава право да претендира за титлата. UFC може да решат, че той трябва да се бие и да прескочи 5-те човека, които са пред него, но това е техен проблем и както решат. Предполагам, че ще се бия с този, който е претендент номер 1 и ще си защитя титлата. Israel не е чак толкова надценяван. 

Мисля, че до някаква степен той заслужава да се бие за титлата, защото говори и се бие добре. От друга страна с това представяне срещу Silva, не заслужава този шанс. Когато аз се бия, нокаутирам опонентите си. Той не успя да нокаутира 43-годиншият Anderson. Мисля, че аз щях да се справя различно в такава битка.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес