Зареждане

Келвин Гастелъм доминира над Хайниш и се върна към победите

Келвин Гастелъм доминира над Хайниш и се върна към победите
Публикувано на: Февруари 14, 2021 в 06:50 ч
Бившият претендент за титлата в средна категория Келвин Гастелъм спря свободното си падане в UFC. Опитния ветеран сподели клетката с Ян Хайниш в битка от главната карта на UFC 258, което се провежда в Лас Вегас.

В началото на срещата Ян започна с ритници, след което свали Гастелъм. Двамата започнаха да се надиграват на земята, където Келвин опита kimura, но не успя. Ян използва мрежата и се изправя, след което вкарва десен, а Келвин отвръща с ритник. Двамата влизат в клинч, където разменят удари и край на рунда. Във втория рунд видяхме размяна на ритници в началото. Ян вкарва летящо коляно, но Гастелъм го поема и пренася битката на земята.

Хайниш се изправя, а Келвин му вкара удар с лакът. Двамата разменят удари, а Келвин търси клинча, където контролира нещата. В последния рунд Гастелъм продължи да натиска и убедително водеше по точки. Келвин пренесе битката на земя, където Ян опита да го събмитне, но не успя. До края на рунда Келвин беше по-добрия боец и срещата им стигна до решение.

Съдиите бяха единодушни в победата на Гастелъм - (30-27, 29-28, 29-28). С тази победа Келвин се връща към успехите и прекъсна серия от 3 поредни загуби. Ян от своя страна отново се връща към загубите и печели само 1 от последните си 4 битки в UFC.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес