Зареждане

Кавана Конър Макгрегър е като 900-килограмова горила

Кавана Конър Макгрегър е като 900-килограмова горила
Публикувано на: Юли 16, 2022 в 04:00 ч
Конър Макгрегър се върна здрав в залата и тренира като „ 900-килограмова горила“. 

Това твърди главният треньор на Макгрегър, Джон Кавана. Макгрегър се завърна в SBG в Ирландия по-рано тази седмица за първи път от повече от година. "Notorious" се възстановява от сериозна контузия на крака, получена в неговата трета битка с Дъстин Порие на UFC 264 преди 1 година. 

Сега, когато Макгрегър е здрав, той може да се върне към пълноценни тренировки и да се подготви за завръщането си в октагона. Имайки повече от 12 месеца почивка, бившият двоен шампион на UFC е натрупал доста кила. Кавана усети новооткритата сила на Макгрегър, когато се сбориха за първи път през 2022 година.

„Не знам дали можете да видите няколкото драскотини и белези по челото ми. Конър се появи изненадващо. Той ме сграбчи за врата и бях подложен на няколко попадения от тази 900-килограмова горила. 

Имахме страхотна тренировка. Мисля, че това беше буквално първият ми път, когато се борих с него от началото на последната битка, така че мина известно време. 

Сега Макгрегър се върна здрав, отново може да прави всички аспекти на MMA тренировките.“, каза наскоро Кавана пред The Mac Life.  

Макгрегър, който навърши 34 години в четвъртък, се надява да се завърне в играта за титлата на UFC. Към момента не е известно дали промоцията е готова да му даде такъв шанс. „Notorious“ има множество ухажори, от които в крайна сметка може да избира.  






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес