Зареждане

Катар още не може да се оправи след побоя от Холуей

Катар още не може да се оправи след побоя от Холуей
Публикувано на: Април 7, 2021 в 08:57 ч
Келвин Катар все още се възстановява от негативните ефекти на комоциото, което бе едно от нещата, които му се случиха по време на битката с Макс Холоуей.

Съотборникът на Катар, Роб Фронт, сподели че неговия приятел още не може да започне тренировки.

Катар записа загуба със съдийско решение от Макс Холоуей през януари, като отнесе много бой.

Въпреки, че Катар показа голямо сърце и изкара всички рундове, той беше надигран отвсякъде от бившия шампион в категория перо, който нанесе 445 тежки удара.

Катар все още не може да се върне напълно в залата, защото все още изпитва затруднения в координацията си.

"Той влиза и илзлиза от залата," споделя Фронт. "Той все още изпитва ефектите след мозъчното сътресение. В момента няма особени проблеми, но го пазим много. Карат го да прави много упражнения за реакция и баланс. Скучни упражнения, без никакъв контакт. Държа ми лапи преди време.

Опитваме се да го изгоним от залата, защото той започва да става нервен. Иска да започне по-усилено с тренировките. Но сега е като бебе, опитваме се да го предпазим от него самия. Казваме му 'По-спокойно, предстоят ти големи битки, натоварена година, просто си вземи малко почивка.' Но е трудно, особено когато идваш след загуба. Искаш да се върнеш максимално бързо, да коригираш грешките, но точно сега не можем. Затова от една страна искам той да се върне в залата, но от друга не сега е момента. Така че му намираме някакви дейности вътре в залата, които да са леки." 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес