Зареждане

Къртис Блейдс вярва, че ще приключи Волков

Къртис Блейдс вярва, че ще приключи Волков
Публикувано на: Юни 13, 2020 в 06:00 ч
Къртис Блейдс се изправя срещу Александър Волков на 20-ти юни в института на UFC във Вегас. Двамата са главна битка за вечерта и "Razor" планира да постигне нова победа с приключване. 29-годишния боец е с рекорд рекорд 8-2-1 в UFC и само Нгану успява да го победи. Блейдс е в серия от 3 поредни победи и в края на януари тази година успя да приключи Жуниор дос Сантос.

Вижте още - Прогнозирай и спечели с MMA.BG: Волков срещу Блейдс

Блейдс губи само веднъж в последните си 10 битки и вярва, че е дошло време за титлата. Той ще заложи на граплинг в битката с Волков и планира да не се стига до решение. Ето какво сподели Къртис преди битката, която вие може да прогнозирате и да спечелите подарък от ММА.БГ:


Мисля, че това ще бъде битка от класиката - граплър срещу страйкър. Аз също мога да играя в стойка. Определено предпочитам граплинг. Знам, че Волков има дълги крака. Мисля, че имаме еднакъв обхват. Не мисля, че това ще бъде фактор. Той обича да играе от дистанция и не иска да влиза в клинч. Знам, че той не иска да е в зоната за граплинг. Планирам точно в тази зона да го вкарам. 

Ще го пресирам. Ще го бутам в мрежата и ще видим какво ще стане. Клетката ще бъде по-малка и това е мечта за всеки граплър. Определено по-малките размери на октагона са в полза на граплърите. Съмнявам се, че битката ще види 5 рунда. Ще има приключване в някой рунд. Зависи колко време ще ми отнеме, за да го пречупя. Говорих с моите мениджъри и няма друг опонент, който да си струва битката. Имам достатъчно пари, за да не се бия 8 месеца. Имам пари и ще бъда добре. Ще чакам битка за титлата, ако победя Волков.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес