Зареждане

Къртис Блейдс с доминантна победа над Волков

Къртис Блейдс с доминантна победа над Волков
Публикувано на: Юни 21, 2020 в 06:08 ч
Бойците в тежка категория Къртис Блейдс и Александър Волков оглавиха събитието UFC on ESPN 11, което се проведе преди малко във Вегас. Битката между двамата видя всичките 5 рунда и протече под доминацията на "Razor". Още в първите секудни на боя Блейдс успя да свали Волков на земята и го доминира през целия рунд, като отбеляза цели 4 събаряния. Следващите два рунда бяха повторение на първия и събарянията не спираха да валят от страна на Къртис. Той беше обещал, че няма да има война в стойка, а въргаляне и точно това се случи.

Вижте кой е победителят от първото издание на "Прогнозирай и спечели с MMA.BG"


В последните два рунда обаче Волков успя да вкара някои добри попадения, но за съжаление те не бяха достатъчни. Блейдс успя да наложи волята си със събаряния и в тези рундове и отбеляза цели 14 такива в битката, което е рекорд за тежка категория. Срещата стигна до съдийско решение, което беше в полза на Блейдс - (49-46, 48-47, 48-46). Чест прави на Волков, че не се предаде и се бия до края, но за съжаление не успя да намери отговор за играта на своя съперник.

С тази победа Блейдс навлезе в серия от 4 поредни победи. Къртис губи само 1 от последните си 11 битки и затвърди претенциите си към титлата. Трудно обаче ще получи шанс, защото Нгану, който го победи два пъти също чака своя шанс. Волков от своя страна пак се връща към загубите и губи 2 от последните си 3 битки.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес