Зареждане

Къртис Блейдс нокаутира тежко Крис Дюкас

Къртис Блейдс нокаутира тежко Крис Дюкас
Публикувано на: Март 27, 2022 в 06:00 ч
ММА звездата на UFC в тежка категория Къртис Блейдс показа, че може да побеждава и без борбата си. 31-годишния борец се изправи срещу опасен нокаутьор в лицето на Крис Дюкас. Двамата оглавиха събитието UFC Fight Night 205, което се проведе в Кълъмбъс, Охайо.

В началото на битката Блейдс започна с джаб и отнесе десен от Дюкас. Размяна на десни крошета от двамата. Къртис вкарва още попадения и показва, че няма да разчита на борбата си в рунда. Блейдс стои на дистанция и вкарва джабове и лоу кикове.

Десен от Дюкас и край на рунд, в който Блейдс се представи по-добре. Във втория рунд Блейдс вкара мощен десен в главата на Дюкас и го праща в тежък нокдаун. Крис не знае къде се намира, а Блейдс се нахвърля с нови удари и принуждава рефера да спре битката.

Така Блейдс печели с нокаут 12 секунди след началото на втория рунд. С тази победа Къртис навлезе в серия от 2 поредни победи с нокаут. Той печели само 1 от последните си 7 битки в UFC. Дюкас от своя страна вече е в серия от 2 поредни загуби с нокаут.









Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес