Зареждане

Къртис Блейдс: Не съм впечатлен от Дерик Люис

Къртис Блейдс: Не съм впечатлен от Дерик Люис
Публикувано на: Ноември 28, 2020 в 00:00 ч
Този уикенд Къртис Блейдс ще има шанс да се приближи до титлата в тежка категория. 29-годишния американец ще мери сили с Дерик Люис в главната битка на UFC on ESPN 18, което ще се проведе в Лас Вегас. "Razor" е в серия от 4 поредни победи и тази година се справи с дос Сантос и Волков.

Блейдс губи само два пъти в кариерата си и само Франсис Нгану успява да го победи. Къртис печели с нокаут 10 от своите битки и не се притеснява от тежките нокаути на Люис. Стратегията на Блейдс е ясна и той ще се опита да пренесе боя на земя, където да приключи "Black Beast".

Ето какво сподели Блейдс пред медиите за предстоящата битка:

Ние сме бойци в тежка категория и имаме мощ. Не съм много впечатлен от Дерик Люис. Да, разбирам, че той има сила. Той ще се опита да ми махне главата. Това го прави предвидим. Люис не използва своя джаб и комбинации. Той не се движи. Има много слаби места в неговата игра, от които да се възползвам. 

Всеки успява да го свали на земята. Благой Иванов го събори, както и Илир Латифи. Волков и Тибура също го събориха. Тези момчета дори нямат добър граплинг. Когато те свали на земата добър граплър, тогава няма как просто да се изправиш. От UFC го предпазваха и не му даваха бойци като мен. 

Сега той си го получи и няма просто да се изправи. Винаги се надявам на приключване, но зависи от него. Ще видим колко е корав. Ще го пресирам в мрежата и на земята. Ще го сваля и ще го смазвам с удари. Ако успее да изкара до втория рунд, тогава ще повторя. Ще видим колко далеч е готов да стигне. 

Ще успее ли Блейдс да победи ?0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес