Зареждане

Къртис Блейдс и Том Аспинал оглавиха галавечерта в Лондон

Къртис Блейдс и Том Аспинал оглавиха галавечерта в Лондон
Публикувано на: Май 5, 2022 в 02:00 ч
Том Аспинал получава втори шанс да оглави галавечер на UFC в Лондон. Той ще се бие срещу Къртис Блейдс в тежка категория. Двамата са главна битка на събитието UFC Fight Night 211, което ще се проведе на 23-ти юли в O2 Arenа в Лондон.

Аспинал е с рекорд 12-2 в ММА и е в серия от 8 поредни победи. През март той пак беше главна битка в Лондон и събмитна Александър Волков в първия рунд. Том има 5 победи с приключване в UFC и в 4 от тях печели бонуси.

Той приключва всяка своя победа и не е падал с нокаут в ММА. Единствената му загуба с приключване е след събмишън от Остин през 2015 година. Победа над Блейдс ще го приближи до златото в UFC.

Блейдс oт своя страна е с рекорд 16-3-1 в ММА и е в серия от 2 поредни победи. За последно той победи Дюкас с нокаут в края на март. Къртис печели 11 от срещите си с нокаут и 3-те му загуби са с нокаут. Той печели 6 от последните си 7 битки в UFC.

"Razor" винаги е близо до титлата в UFC, но губи битките, които са за излъчване на претендент. Къртис губи 2 пъти с нокаут от Франсис Нгану и 1 път с нокаут от Дерик Люис.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес