Зареждане

Кърт Енгъл: Леснар ми каза, че иска бой с Джон Джоунс

Кърт Енгъл: Леснар ми каза, че иска бой с Джон Джоунс
Публикувано на: Септември 11, 2020 в 08:01 ч
Олимпийският златен медалист и бивш кечист от WWE, Кърт Енгъл твърди, че Брок Леснар иска да се бие с Джон Джоунс. Преди няколко дни разбрахме, че Леснар не се е разбрал с WWE и вече е свободен агент. Брок може да преговаря с ММА организациите, които започнаха да го ухажват.

Дейна Уайт е готов да организира бой между Леснар и Джоунс, а Скот Кокър от Bellator предлага бой между Леснар и Фьодор Емеляненко. Енгъл беше гост в The Wrestling Inc. Daily Podcast и сподели, че ако Леснар се върне в ММА, то тогава ще е за битка с Джоунс. Ето какво още каза Енгъл за бъдещето на Леснар:

Няколко пъти Брок Леснар ми каза каква битка иска да направи в ММА. Мисля, че тази среща е единствена, която може да го вкара в клетката. Мисля, че той иска само Джон Джоунс. Не знам дали иска да се бие отново. Не знам дали ще отиде в друга компания. Не го виждам в друга организация, освен ако от AEW не му предложат 10-20 милиона долара. Никога не се знае.

Наскоро букмейкърите пуснаха своите коефициенти за битките с Леснар. Те го определиха като фаворит срещу Емеляненко и голям аутсайдер срещу Джоунс.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес