Зареждане

Карла Еспарза отказала двубой с Макензи Дърн, ще чака титлата

Карла Еспарза отказала двубой с Макензи Дърн, ще чака титлата
Публикувано на: Септември 15, 2021 в 08:32 ч
Майсторката по бразилско жиу-житцу, Макензи Дърн ще се изправи срещу Марина Родригез в предстоящото събитие UFC Vegas 39, което ще се проведе на 9-ти октомври.

Дърн първоначално е очаквала двубой срещу бившата шампионка Карла Еспарза, но "Cookie Monster" предпочете да чака победителката между Роуз Намаюнас и Вейли Жанг.

"Предложиха ми първо Карла Еспарза, но тя явно е предпочела да чака за титлата," сподели Дърн. "Не знам дали си почива след битката си с Ян Иаонан. Тя се представи добре, така че не мисля, че има контузия, но не знам как е минал лагера ѝ. Може би е просто изморена и има нужда от почивка. Мисля, че иска да чака двубой за титлата."


Еспарза (18-6), която загуби титлата си от Йоана Йеджейчик през 2015-та, в момента е в серия от 5 поредни победи и е едно място над Дърн (11-1) в класацията.

"След като дадоха двубоя за титлата на Вейли, тя предпочете да не се бие с мен, а да чака шампионски двубой," продължи Дърн. "Тогава ми предложиха битката с Марина, а аз не искам да стоя и чакам Карла да види кой ще спечели между Роуз и Вейли."

Ако Дърн успее да победи Родригез, това ще бъде петата ѝ поредна победа и ще бъде достатъчно, за да изпревари Еспарза в класациите.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес