Зареждане

Камен Георгиев: Когато падне резето, ще си говорим вътре в клетката

Камен Георгиев: Когато падне резето, ще си говорим вътре в клетката
Публикувано на: Януари 8, 2019 в 10:49 ч
Една от най-заредените с напрежение и очаквана с интерес битки на предстоящото ММА състезание SFC 7: Avatars несъмнено е срещата между Камен Георгиев и Калоян Колев. Двамата ще излязат в клетката на 9-ти февруари в столичната зала "Универсиада".

Камен е един от пионерите в родния ММА с титли в различни бойни дисциплини, а Калоян е млад и жаден за победи боец, който иска да се докаже с победа над оптиния Георгиев. Между тях им и напрежение от забележки, отправени от неговия мениджър към клуба на Камен, което още повече повишава заряда на срещата.

Георгиев е в разгара на подготовката си в своя клуб "Боен клуб България". Като един истински ММА състезател, Камен се готви за всичко, като този път е решил да заложи на своите умения и подготовка за всяка ситуация, вместо да изготвя стратегия за конкретния противник.

"Реших да не се съобразявам с неговите качества, а да наблегна на моите. Искам добрите ми страни да са в оптимална форма и аз да водя играта, а не да чакам неговите действия.

Противникът ми се отличава с доста добра и голяма физическа сила. На това разчита в мачовете си - не толкова на техника, колкото на сила."

Повече за подготовката на Камен, откъде идва напрежението между двата отбора - на "Боен клуб България" и "Real Pain", както и какво да очаквате от него на SFC 7 - може да видите в следното видео.
 

 
Вижте също: 9 ММА и К-1 двубоя в SFC 7: Avatars през февруари
 
SFC 7 ще се проведе на 9-ти февруари, а билетите са вече в продажба и могат да се закупят от фитнеси "Флайс", мрежата на Eventim, както и от MMA.BG. Цената на билет е 42 лв.

ВИП маси може да резервирате на 0877 345 933.

Очаквайте всичко най-ново около SFC 7 в сайта на MMA.BG - всичко за бойните спортове.
 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес