Зареждане

Камару Усман: Уудли трябва да се бие, ако иска титла

Камару Усман: Уудли трябва да се бие, ако иска титла
Публикувано на: Април 28, 2020 в 07:39 ч
Шампионът в полусредна категория в UFC Камару Усман смята, че Тайрън Уудли си прави лоша услуга с това, че не се бие. През март миналата година двамата премериха сили и Усман доминира в битката, с което свали Тайрън от трона в категорията. Усман защити титлата си с победа над Колби Ковингтън през декември миналата година, а Уудли все още не се е бил.

Вижте още - Тайрън Уудли готов да се бие с баща си за титлата в UFC

38-годишния ветеран трябваше да се бие в края на март с Леон Едуардс, но битката им пропадна. Тайрън изяви желание за среща с Ковингтън по-рано този месец, но нещата не се получиха. Така бившия шампион не се е бил вече повече от година и Усман го призова да се бие, ако иска да получи шанс за пояса. Ето какво още сподели шампиона пред Деймън Мартин:

Вижте още - Усман е в брутална форма


Мисля, че Уудли изчаква и не иска да се бие, Бог знае поради каква причина. Той е талантлив и няма да става по-млад. Тайрън има доста умения и единствения начин да получи шанс за титлата е като се бие. Бий се с момчетата. Няма значение срещу кого. Приеми битка с всеки. Излез и се бий. 

Знам, че той не приема битки с всеки. Съгласи се на битка и нокаутирай достатъчно момчета. Така няма да имат друг избор и ще ти дадат шанс за пояса. Не проработи това, което правиш с избирането на опоненти. Така само си губиш времето. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес