Зареждане

Камару Усман предложи шанс за титлата на Сейнт Пиер

Камару Усман предложи шанс за титлата на Сейнт Пиер
Публикувано на: Февруари 15, 2021 в 04:00 ч
Камару Усман е готов да се бие с легендарният Джордж Сейнт Пиер. Миналия уикенд Усман нокаутира Гилбърт Бърнс и записа 13-та поредна победа в полусредна категория. С това опитния шампион подобри рекорда на Сейнт Пиер, който има 12 поредни победи в дивизията.

Преди няколко години Джордж обяви, че се оттегля от ММА, защото UFC не му дават битка с Хабиб Нурмагомедов. Сейнт Пиер е готов да се върне в играта, но само и единствено за битка с Нурмагомедов.

Усман обаче продължава да впечатлява и няма да откаже на Сейнт Пиер. Камару може да стане най-велик в историята на тази категория, а ако Сейнт Пиер реши да се върне, то Усман е готов за него:

Ако Сейнт Пиер иска да се завърне, то нека дойде. Няма проблем, ако не го иска. Уважавам неговото решение да се оттегли, защото той постигна всичко. Джордж няма причина да се връща. Не искам да говоря, че желая голяма битка и това или онова. Искам да се бия с него, но не заради парите. Аз съм състезател. 

Искам да се бия с него, защото Сейнт Пиер се оттегли на върха. Виждам как той тренира и все още може да се бие. Разбира се, че той може да прескочи всички и да се бие с мен за титлата. Обичам Сейнт Пиер. Той е мое вдъхновение и аз го следях. Сега обаче съм различно животно. 

Смятам, че той е най-добрият. Сейнт Пиер е майстор на джаба, но видяхте какво направих аз с моя джаб в боя с Бърнс. 

Ще видим ли битка между Усман и Сейнт Пиер ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес