Зареждане

Камару Усман: Леон Едуардс ще победи Белал Мохамед

Камару Усман: Леон Едуардс ще победи Белал Мохамед
Публикувано на: Май 20, 2024 в 10:00 ч
Камару Усман, бивш съперник на Леон Едуардс, коментира битката между "Роки" и Белал Мохамед. Според "Nigerian Nightmare", Едуардс ще излезе победител в реванша между двамата мъже.

Миналата седмица президентът на UFC Дейна Уайт потвърди главната битка за събитието UFC 304 през юли в Манчестър, Англия. Леон Едуардс, шампионът в 77-килограмовата категория на UFC, ще се изправи срещу Белал Мухаммад. В интервю с Хенри Сехудо в подкаста Pound 4 Pound, бившият шампион  Камару Усман, коментира тази битка.

Според него "Роки" ще надделее в главното събитие на UFC 304. Усман е мерил сили с Едуардс 3 пъти, като записа 1 победа и 2 загуби срещу него.

"Харесвам Белал, но мисля, че Леон ще спечели. Спортът се е променил много. Бойците се учат как да използват клетката, за да се върнат в изправено положение. Вече не става дума само за умения в борбата, защото можете да свалите някого близо до клетката и той ще използва мрежата, за да се изправи. 

Мохамед, според мен, не е достатъчно добър борец, за да свали опонента си в средата на октагона и да го задържи там. Това е много интригуваща битка. Леон е уверен шампион. Мисля, че ще бъде добре подготвен и ако се подготви правилно, ще спечели тази битка.", сподели Усман.

Вие каква прогноза ще дадете ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес