Зареждане

Kamaru Usman: Aко бях на мястото на Tyron Woodley и аз нямаше да приема битката

Kamaru Usman: Aко бях на мястото на Tyron Woodley и аз нямаше да приема битката
Публикувано на: Септември 7, 2018 в 07:45 ч
Kamaru Usman беше избран да бъде официална резерва на главната среща за титлата между Tyron Woodley и Darren Till, която ще се проведе утре в Тексас. Tyron Woodley обаче не беше съгласен с това и съобщи, че няма шанс да приеме битка с кратко предизвестие срещу Kamaru Usman, защото той се готви за напълно различен опонент и стил.

Usman все още се надява, че ще го повикат като смяна, но все пак прояви разбиране и каза, че на мястото на Woodley и той не би приел битката:

Той се иска да приема битката с кратко предизвестие, защото се готви за напълно различен опонент и стил. Till е напълно различен по-висок от мен, но не може да се бори толкова добре. Все още не съм говорил с UFC и с Woodley и не знам дали това е истинската причина, но ако аз бях на негово място и аз нямаше да приема тази битка с кратко предизвестие. 

 Ако бях шампион със сигурност нямаше да приема битка и то с 24 часа предизвестие. Все пак в момента съм в напрежение, защото трябва да вляза в в категорията и няма да ми се плати, като за нормална битка, но това е риск ,който съм готов да поема по пътя към титлата. В края на краищата съм професионалист и правя това от много дълго време. 

Готов съм за битка и все още се надявам, че ще имат нужда от мен, защото бях в Бруклин когато на Khabib   му смениха 3-ма опоненти в последните 24 часа и в този спорт всичко може да се случи. Трябва да съм готов и да се възползвам максимално от ситуацията. 


Ще имат ли нужда UFC от услугите на Kamaru Usman ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес