Зареждане

Калоян Колев излиза с подобрени умения в Max Fight 44

Калоян Колев излиза с подобрени умения в Max Fight 44
Публикувано на: Юли 17, 2019 в 09:01 ч
Калоян Колев излиза за трети път на професионалния ММА ринг тази година в бойната галавечер Max Fight 44, която ще се проведе на 2-ри август в Свети Влас.

Участието на Калоян в ММА битките е винаги атрактивно. 26-годишният боен атлет няма нито една загуба в ММА, а опитът му в борбата в комбинация с тежките удари и контрол на земята правят стилът му на игра интересен за публиката.

В момента Калоян активно се готви за предстоящата си битка, надграждайки уменията си.

"Подготовката ми върви перфектно. Бях на лагер при Теодор Карастоянов. Мисля че той е най-добрия в България. Помогна ми да подобря техниката си и физическата подготовка. В София тренирам предимно при Симеон Наковски.

Лошото при нас е, че няма много партньори с които да израстваме заедно... ако няма лагери в чужбина, седим на едно и също ниво," сподели Калоян за MMA.BG
 

 
А подготовката му в този път трябва да е на високо ниво, защото срещу него излиза опасен противник - Станислав Цуркан. Украинецът има 12 професионални двубоя, от които 9 завършват с победа.

Калоян вече е разучил силните и слабите страни на Цуркан и се очаква този двубой да е един от най-атрактивните в галавечерта.

Вижте също: Александър Петров с битка в брутален правилник: За мен е вдъхновяващо

"Опонентът ми е силен физически. Доста е разчупен и спокоен. Страйкър е и рита добре. Мисля че ще се получи много добър двубой."

Калоян вече записа две битки тази година, като през февруари победи опитния Камен Георгиев в SFC 7, а през април надви Аря Шейх в Max Fight 42.

При толкова убедително представяне на ринга непобеденият Калоян има доста предложения за участия в големи вериги, но има и нещо, което го спира.

"Имам доста предложения за участия в международни вериги. Но при мен е малко по-сложно, защото работя доста и не ми остава много време за подготовка, за да се бия по всяко време, ако се обвържа с договор. Знаете за чужбина си трябва много сериозна подготовка и много свободно време, което аз нямам за момента. Надявам се догодина да направя и тази стъпка с някоя сериозна верига," завършва Калоян.

Колев и Цуркан ще се бият за временната титла на Max Fight в категория до 93 кг.

Събитието ще се проведе на 2-ри август в амфитеатър "Арена", Свети Влас. Билетите са в продажба в мрежата на Eventim, а може да запазите и своите VIP места на телефон 0894222470.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес