Зареждане

Какви нови неща научихме за Конър от 'McGregor Forever'?

Какви нови неща научихме за Конър от 'McGregor Forever'?
Публикувано на: Май 23, 2023 в 14:00 ч
Наскоро Netflix пусна документален филм от четири части за Конър Макгрегър - "McGregor Forever".

Ако не сте гледали, но възнамерявате, внимавайте, защото статията разкрива подробности за съдържанието. Какви нови неща научихме за Конър от този филм ? "The Notorious" имал контузия на крака преди битката с Хабиб Нурмагомедов и номер ALDO13S на колата играчка на сина си.

Филмът започва с последните епизоди от кариерата му. Макгрегър, който загуби от Дъстин Порие, лежи в болнично легло със счупен крак. Конър споделя, че вероятно това е всичко от неговата кариера заради тежестта на контузията.

Конър призна, че без да се бие би бил друг човек. И завърши с мотивиращото: "Макгрегър завинаги!" Следва изрязване на акцентите от възхода в кариерата на Макгрегър със спеечлването на два шампионски пояса на UFC.

Отделен акцент върху 2018 г., когато Конър се състезава с Хабиб Нурмагомедов. Враждата им се отрази дори на тренировъчния лагер на Конър. Старши треньорът Джон Кавана призна, че подготовката за битката с Хабиб е преминала в трудна атмосфера.

Настроението на Макгрегър беше толкова агресивно, че той по-скоро не тренира със спаринг партньори, а ги биеше здраво. Постоянните пропуски в тренировките доведоха до контузия на крака на Макгрегър.

Конър беше ядосан, защото оставаха само три седмици до битката с Нурмагомедов. Изкълчените му пръсти на краката бяха бързо коригирани, а последвалата рехабилитация най-накрая излекува нараняването.

След поражението от Хабиб в съблекалнята, близки утешиха Макгрегър, който сдържа сълзите. По това време Дейна Уайт се приближи до него и го попита за благосъстоянието му след масовото сбиване, в което участваха екипите на двамата бойци.

Конър каза, че не го интересува: „Бях победен и нищо друго няма значение. Бях победен в най-важния момент“. "McGregor Forever" ни показа част от личния живот в домът на Макгрегър.

В един от епизодите той щастливо вози сина си на кола играчка, а номерът казва "ALDO13S" [Конър нокаутира Жозе Алдо за 13 секунди]. На парти, организирано от Дий Девлин, Конър се зарадва, когато научи, че второто му дете ще бъде момиче.

Февруари 2019 г. Макгрегър е задължен да положи общественополезен труд, наложен от съда в резултат на нападението над автобуса, в който е бил Хабиб Нурмагомедов. Работното му място беше църква в Бруклин, където метеше подовете.

Подготвителният процес преди битката с Доналд Серони е нова стратегия за Макгрегър. Джон Кавана отбеляза, че този път е различно. Конър вече не се опитваше да откъсне главите на своите спаринг партньори. Вместо това той показа спокойствие и желание да учи нови неща.

Лесната победа над Серони мотивира Макгрегър да остане активен и да търси нови противници. Конър вярва, че приемането на битката с Хабиб е грешка. Той контузи крака си преди реванша с Порие и обвини треньорите заради загубата.

В третата серия Конър призна, че не е трябвало да се съгласява да се бие с Хабиб Нурмагомедов. Според него след инцидента с автобуса моралната победа беше на негова страна и битката даде възможност на Хабиб да се възстанови.

Макгрегър каза, че е спрял повече от половината тейкдауни на опонента си и е загубил само поради една грешка в четвъртия рунд. „Той може да избяга, но не може да се скрие“, Конър увери, че рано или късно ще има реванш с Нурмагомедов.

Темата за Хабиб се появи отново, когато Макгрегър беше вкъщи и гледаше битката му срещу Джъстин Гейджи. Конър непрекъснато даваше намеци по телевизията: „Клинч! Остани в клинч!" Следва набор от емоции.

Конър показва разочарование от победата на Нурмагомедов и изненада след обявяването на пенсионирането му. Януари 2021 г. Макгрегър загуби с нокаут от Дъстин Порие за първи път. Противникът непрекъснато нанасяше ритници на прасеца, а след това го нокаутира.

В съблекалнята Макгрегър прехвърли вината към треньорите и ги обвини за липсата на съвети по време на битката: „Защо не предложихте нищо ? Биха ме, убиха ми крака, но от теб нито дума. Мълчаха."

Макгрегър преди третата битка с Порие обърна голямо внимание на различни ритници. „Последният път, когато ми вкара 18 лоу кика, аз ударих само веднъж. Този път ще нанеса 18 удара. И това е само в първите две минути на битката!“ – сподели планът на играта Конър.

Той тренира без подложки, за да втвърди краката си и да ги подготви за ритниците на Порие. Избраната тактика скоро доведе до контузия на левия глезен. На рентгенова снимка се установи хематом на меките тъкани, но след разговор с лекарите той не се отказа от битката.

10 юли 2021 г. в края на първия рунд на битката с Дъстин Порие, Конър неуспешно се облегна на контузения си крак и го счупи. Брус Бъфър обяви Порие за победител, а Макгрегър крещеше загубата да бъде зачетена като спиране от доктора.

Думите, които последваха след това за съпругата на Порие, не бяха включени във филма. В края отново виждаме болничната стая от началото на документалния филм. Макгрегър разсъждава върху различните етапи от живота и уверява, че след няколко седмици ще се оправи.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес