Зареждане

Kajan Johnson, който унижи Dana White беше освободен от UFC

Kajan Johnson, който унижи Dana White беше освободен от UFC
Публикувано на: Септември 29, 2018 в 22:35 ч
Kajan Johnson беше освободен от UFC днес. Той сподели новината в социалните мрежи и ако не ви е много познат като боец, то на кантара преди събитието UFC on Fox: Alvarez срещу Poirier 2, Kajan си позволи шегичка с президентът на UFC, Dana White, която явно му е струвала скъпо.

Kajan Johnson навлезе в серия от 2 поредни загуби, като последната беше доста спорна от Rustam Khabilov на събитието в Москва, а пред това беше събмитнат от Islam Makhachev през юли. Johnson успя да запише рекорд 4-3 в UFC. Kajan едва ли бива освободен заради тези две поредни загуби, а  по-скоро заради ето тази си постъпка, която въобще не се хареса на Dana White:


Kajan Johnson също беше и един от бойците, които открито критикуваха Reebok. Ето какво сподели в социалните мрежи:

С тъга в сърцето казвам сбогом на UFC. Прекарах по-голямата част от живота си в опити да вляза в UFC и когато влязох го направих по моя начин. Сбъднах мечтите си и направих това, което можах за да променя една система, която има плачевна нужда от това. Благодаря на всички, които ме подкрепяха и вярваха в мен, обичам ви. Благодаря и на всички, които ме мразеха и ме мотивираха, обичам ви и вас. Готов съм за това, което ме очаква в бъдеще.



Вие как мислите, защо според вас Каjan е бил освободен от UFC ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес