Зареждане

Каин Веласкез с първо изявление след ареста

Каин Веласкез с първо изявление след ареста
Публикувано на: Април 13, 2022 в 00:00 ч
Каин Веласкез наруши своето мълчание.

През февруари той бе арестуван заради опит за убийство, след като откри стрелба срещу мъж, който е малтретирал невръстен роднина на Веласкез. Бившият UFC боец обаче не уцелва когото трябва, а ранява баща му.

Вижте също: Появи се видео от гонката между Веласкес и педофила

Мексиканецът отказа правото на гаранция и в момента чака своето дело, но междувременно пусна съобщение към поддръжниците си в социалните мрежи.

"Към всички, които изразиха своята подкрепа към мен - аз и семейството ми никога няма да можем да ви се отблагодарим подобаващо. От дъното на сърцата си и душите си, благодарни сме ви завинаги. Вашата подкрепа и добри думи ми дадоха сила дори и в най-тъмните ми дни. Тази история е доста сложна и постепенно се разкрива.

А към истинските жертви от този случай - нека Господ ви даде силата да продължите. Въпреки че е изключително трудно да се превъзмогне болката, която ви се е случила, при разкриване на истината, справедливостта ще възтържествува и вашето оздравяване ще започне. Никога няма да спра да помагам и да обичам моите близки и всички вас. Благодаря ви за подкрепата."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес