Зареждане

Кадиров летял до Абу Даби, за да вземе Чимаев с частен самолет

Кадиров летял до Абу Даби, за да вземе Чимаев с частен самолет
Публикувано на: Октомври 26, 2023 в 02:00 ч
Журналистът Карим Зидан, който е известен критик на Рамзан Кадиров, разкри интересни факти около UFC 294, което се проведе в Абу Даби. Миналия уикенд Хамзат Чимаев участва на галавечерта и успя да победи Камару Усман в подглавната битка.

Тогава може би никой не обърна вниманиe, но синовете на Кадиров бяха в ъгъла на Чимаев. В момента Кадиров е под санкции от САЩ, но явно това не пречи на Дейна Уайт да си прави снимки с Адам и Али, двама от синовете на президента.

Карим е особено критичен към Уайт, защото САЩ забрани на свои жители да имат каквито и да било контакти с Кадиров. Зидан показа видео, което Кадиров сподели в социалните мрежи. Това видео ни разкрива, че Рамзан лично летял до Абу Даби.

Той отшъл там, за да вземе синовете си, както и Чимаев. Всички заедно кацнали в Грозни, където ги посреща голяма тъпла от техни сънародници. След победата си над Усман Чимаев вдъхнови всички с призив за мир и щастие между различните религии.

Хамзат обаче каза и нещо на чеченски, което тогава малцина разбраха. Оказа се, че той призовава Кадиров да го въоръжи и да го прати да се бие за Палестина във войната с Израел. Явно тази реч се е харесала на Кадиров, който подари 4-ти мерцедес на Чимаев.

Вижте как Кадиров лети до Абу Даби, за да прибере Чимаев:




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес