Зареждане

Кадиров и Емеляненко карат деца да правят спаринги

Кадиров и Емеляненко карат деца да правят спаринги
Публикувано на: Март 23, 2020 в 08:59 ч
Рамзан Кадиров и Александър Емеляненко са на път да спечелят доста критики по свой адрес. Емеляненко пусна снимки от тренировка, която са провели в боен клуб "Ахмат", в която явно участие са взели и деца. На снимките може да се види как две деца на възраст под 10-годишна възраст правят спаринг, а Кадиров гордо снима със своя телефон. Емеляненко от своя страна е влязъл в ролята на съдия и накрая обявява, че малките момчета са завършили наравно.

Преди няколко години Кадиров стана обект на сериозни нападки, защото включи синовете си в ММА турнир на връх рождения си ден. Синовете на Кадиров, които са под 10-годишна възраст спечелиха срещите си тогава, които се излъчваха на живо. Тогава Фьодор Емеляненко изригна и сподели, че това е непростимо, защото в ММА е забранено да участват деца по 12-годишна възраст.

Фьодор сподели, че децата може да получат сериозни увреждания, защото не носеха никакви предпазни облекла. Големия син на Кадиров, който е на 10-годишна възраст нокаутира другото момче и това не се хареса на Дмитрий Песков, който е говорител на Путин. Критиките от страна на Фьодор бяха фатални, защото след тях непознати нападнаха неговата дъщеря на прибиране от училище и я вкараха в болница. Ето какво написа Алексаднър, както и снимките от тренировката:


В залата всички работят с пълна отдаденост, не пестят никакви усилия!
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес