Зареждане

Къде беше Кейн Веласкез през последните две години?

Къде беше Кейн Веласкез през последните две години?
Публикувано на: Януари 5, 2019 в 08:44 ч
Бившият шампион в тежката категория на UFC е готов за нови битки.

Кейн Веласкез ще се завърне в Октагона за пръв път от 9-ти юли, 2016-та. Мексиканецът ще се бие с Франсис Нгану в главното събитие на UFC on ESPN на 17-ти февруари.

Мнозина смятат, че именно Кейн е най-добрият боец в тежката категория на всички времена, въпреки че през последните години той имаше доста травми, които му пречиха да разгърне пълния потенциал на кариерата си.

Той е със статистика 14-2 и за последно се би в UFC 200 срещу Травис Браун, срещу когото записа победа с ТКО. Това бе едва втория двубой на Веласкез в последните 5 години.

   
"Имах различни контузии в моята кариера - трябваше да излекувам всичко, а и семейството ми се увеличи. Имаме вече момченце на 1 годинка. Исках да бъда до жена ми по време на бременността и през първата година. Беше трудно с дъщеря ни... Тя сега е на 9, но когато се роди бях в пика на кариерата си и постоянно тренирах. Имаше доста моменти, в които ме нямаше и изпуснах, а това не ми хареса. Затова си взех по-дълга почивка - за да бъда със семейството си.

Не са много хората, които могат да си вземат почивка от 2 години, но аз успях да си позволя този лукс и бях със семейството си, което за мен е най-важно. Радвам се, че го направих. Харесва ми времето, което прекарвам с тях."



Бившият шампион е повече от готов да навакса пропуснатото време в клетката, тъй като според самия него почивката му е помогнала да подобри уменията си във всички области.

"Винаги се стремя да еволюирам. Този спорт е все още нов. Изпробваме различни неща, за да придобия нови умения - умения, които феновете и бойците не са виждали от мен. Постоянно работя върху това. Постоянно работя върху това да бъда по-добър."

Как мислите, че се е отразила реално тази дълга почивка на Кейн? Ще го видим ли като доминиращ шампион или ще угасне бързо пред набиращия скорост нокаутьор Нгану?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес