Зареждане

К-1 ветеранът и ММА треньор Andre Dida се завръща в Rizin

К-1 ветеранът и ММА треньор Andre Dida се завръща в Rizin
Публикувано на: Юли 17, 2018 в 10:28 ч
Водачът на бразилския Evolucao Thai отбор, Dida наскоро сподели, че се е съгласил да се завърне към ММА до края на годината - той ще се бие за Rizin Fighting Federation в Япония.

Предстои да бъдат обявени датата и протовника, но към момента има планирано Rizin 14 за 31-ви декември.

"Готвя се да се бия до края на годината в Rizin. Вече съм си наумил противник, така че ще се подготвя и ще отслабвам. Не мислех да се връщам, но това ще е добра среща. В добър момент от живота ми съм - залата ми е добре, всичко е на шест."

Dida към момента тренира с бойци като бившия Bellator шампион Rafael Carvalho и UFC бойците Sergio Moraes, Joacuim Silva и Francisco Trinaldo, като за пръв път от 2010-та ще сложи отново ръкавиците, за да се бие.

Последно той претърпя загуба със съдийско решение от K.J. Noons на DREAM 13, оттегляйки се от спорта след серия от 4 поредни загуби - срещу Gesias Cavalcante, Eddie Alvarez, Katsunori Kikuno и Noons.

Dida последно се състезава през 2016-та, нокаутирайки Vitali Krat. Бразилецът също се състезава 6 пъти в К-1 между 2006-та и 2014-та - тогава той имаше и среща с Buakaw Por. Pramuk.

"В добра възраст съм - на 34 огидни, и има още огън в мен. Мога да използвам опита в своя полза. Ако имах същите знания преди, все още щях да се бия и щях да съм в UFC, например."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес