Зареждане

Justin Gaethje: Ще пенсионирам Al Iaquinta, защото е отрепка

Justin Gaethje: Ще пенсионирам Al Iaquinta, защото е отрепка
Публикувано на: Юли 15, 2019 в 00:00 ч
Justin Gaethje иска да получи шанс за титлата в лека категория, но това няма да се случи с оглед на положението в категорията. “The Highlight” ще трябва да се бие поне още веднъж, за да има претенции към колана и той е готов да приеме битка с Al Iaquinta. Двамата трябваше да се бият миналата година, но тогава Iaquinta реши, че не иска да се бие и се оттегли от срещата. Сега Gaethje му е насъбрал и иска да го пенсионира:


Сега просто чакам и трябва да съм търпелив. Не искам да се бия с хора, които са зад мен. Заслужих си мястото. Успях да си спечеля мястото и искам да се бия с боец, който е пред мен в ранглистата. Не бих отказал битка с Iaquinta и един ден ще ми падне. 

Ще се бия с него. Мисля, че той е отрепка и наистина искам да го убия. Преди време подписа за битка с мен, но се отказа. Писа ми съобщение, че иска да работим заедно, но при мен не работят такива игри. Ще го пратя в пенсия. Обещавам ви, че ще го пенсионирам.


Gaethje е с рекорд 3-2 в UFC и всички негови битки приключват с нокаут. Той е изключително атрактивен и печели 6 бонуса в 5-те си битки.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес