Зареждане

Justin Gaethje приспа брутално James Vick

Justin Gaethje приспа брутално James Vick
Публикувано на: Август 26, 2018 в 07:56 ч
Justin Gaethje се завърна в октагона днес в Небраска в главната битка на събитието UFC Fight Night 135. Toй се изправи срещу James Vick, който не спираше да го обижда и през цялото време го наричаше "боксова круша" и Хоумър Симпсън на ММА. Всички знаем, че когато даден боец говори много кармата се намесва и той си плаща, което отново се случи и днес.

Битката между двамата започна и James Vick се възползваше от дължината си и държеше на дистанция Gaethje с удари с крака. Justin опитваше да скъси дистанцията и притисна Vick до мрежата, а след това му вкара брутален удар в брадичката от който Vick падна като отрязано дърво и това се случи само за минута и 27 секунди в първия рунд.

С тази победа Gaethje прекъсва серията си от 2 поредни загуби и със сигурност това е още един бонус от $50 000 за него. James Vick инкасира едва втора загуба в кариерата си и това беше края на серията му от 4 поредни победи.

James Vick беше толкова уверен, че ще победи и дори агитираше феновете да залагат къщите си за това, че ще победи. Дано някой не се е хванал, защото ако го е направил сега ще е бездомен.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео