Зареждане

Justin Gaethje: Последните два рунда са най-опасни за мен

Justin Gaethje: Последните два рунда са най-опасни за мен
Публикувано на: Януари 30, 2019 в 00:00 ч
Двама от най-опасните бойци в лека категория се изправят един срещу друг в главната битка на събитието UFC on ESPN 2, което ще се проведе на 30-ти март във Филаделфия. Justin Gaethje ще се бие срещу Edson Barboza и със сигурност ни очаква зрелищна битка. Gaethje обаче не е доволен от парите, които му дават и сподели, че последните два рунда са най-опасни за него:



Обичам да съм в клетката и да съм последната битка за вечерта. Харесва ми моята снимка да е на постера и като цяло обичам всичко свързано с това. Последните два рунда са най-опасни за един боец като мен. Ако бъда нокаутиран или пострадам от сериозна контузия, то най-вероятно това ще се случи в 4-тия или 5-тия рунд. Това е единственото, което ме тревожи.

 Това обаче е малък проблем, защото ще оглавя събитие по ESPN. Те дават на бойците, които оглавяват събития по $25,000 бонус, но мисля, че това не е достатъчно. Не мисля, че това са много пари, защото битката е цели 5 рунда и последните 2 са най-тежки и опасни за мен. Искам повече пари в случай, че умра в тези рундове. Винаги съм искал битката с Barboza и мисля, че той е страховит.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес