Зареждане

Justin Gaethje: Poirier се наака срещу Khabib

Justin Gaethje: Poirier се наака срещу Khabib
Публикувано на: Октомври 11, 2019 в 08:04 ч
Justin Gaethje не е впечатлен от усилията на Dustin Poirier в битката с Khabib Nurmagomedov, която се проведе в Абу Даби миналия месец. Poirier имаше шанс да стане безспорен шампион в категорията, но стана поредната жертва на непобедения боец от Дагестан, който оцеля след гилотина и накара своя опонент да се предаде в 3-тия рунд.

"The Diamond" се намираше в серия от впечатляващи победи, които бяха над няколко бивши шампиони. Poirier победи и Justin Gaethje, който успя да се отърси и навлезе в серия от 3 поредни победи с нокаут в 1-вия рунд. Доста неща се промениха от битката между тях и сега Gaethje не иска да дава реванш на Poirier, защото смята, че заслужава шанс за титлата:


Мисля, че Dustin Poirier се наака срещу Khabib. Влезе в клетката, наака се и му сритаха задника. Той не искаше да направи това, което прави и дори не се би добре. Това е причината да не искам реванш с него, който да ме приближи до Khabib. Tony от своя страна се бие по 1 път на година и е доста непостоянен. Има шансове той да изчезне някъде. 

Аз от друга страна съм винаги на линия и се бия с всеки. Имам нужда от 8 до 10 седмици за подготовка. Никога в моя живот не съм отказвал битка и не съм се оттеглял от такава. Не казвам, че няма да се случи, защото се получават контузии. Аз съм постоянен и си заслужих шанс за титлата. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес