Зареждане

Justin Gaethje очаква Rose отново да надвие Joanna Jedrzejczyk

Justin Gaethje очаква Rose отново да надвие Joanna Jedrzejczyk
Публикувано на: Февруари 14, 2018 в 11:57 ч

Само след няколко месеца, в UFC 223 Rose Namajunas ще защитава в Октагона титлата си срещу бившата шампионка в категория сламка Joanna Jedrzejczyk. Justin Gaethje вярва обаче, че начинът, по който Rose спечели първия мач, няма нищо общо с отслабването на Joanna, което тя продължава да използва като оправдание за незадоволителното си представяне.

"Мисля, че Joanna е слаба, щом се оправдава с това - без значение дали е вярно или не. Нейна си работа. Дори и да е вярно, на кого му пука? Нямам намерение да я подкрепям така или иначе? В крайна сметка, вината си е нейна. Нали си има кантар у тях? Да го ползва, както правим останалите. Никога не съм имал диетолози, които да ми помагат с теглото. Всичко е до воля. Или го правиш, или не."



"Това е битка. Jedrzejczyk е една от най-добрите в дивизията. Всеки в топ 5 има шанс да надвие останалите във всяка една среща. Има шанс тя да спечели, но не вярвам, че ще успее - не може просто ей така да си смени стила. А Rose я надви точно заради това и сега пак ще заложи на същото. Няма друг начин. Вълнувам се да видя Rose в битка с по-добрата версия на Joanna, когато е нямала проблеми с отслабването и тем подобни глупости."

Нямаме представа какво в действителност се е случило с Joanna преди UFC 217, но сега важното е, че тя ще има възможността да си отмъсти. Rose, от своя страна, ще може да докаже на всички, че причината за успеха ѝ е единствено сериозната ѝ подготовка.

UFC 223 ще се проведе на 7-ми април и ще бъде предвождано от дългоочакваната среща между Khabib Nurmagomedov и Tony Ferguson.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес