Зареждане

Justin Gaethje обеща кошмарна нощ за James Vick на UFC Fight Night 135

Justin Gaethje обеща кошмарна нощ за James Vick на UFC Fight Night 135
Публикувано на: Август 19, 2018 в 22:49 ч
Остава по-малко от седмица до събитието UFC Fight Night 135, което ще се проведе на 25 август в Небраска. В главната битка Justin Gaethje и James Vick ще се бият в лека категория. James Vick беше по-активен във войната на думи и продължава на нарича Gaethe - Хоумър Симпсън на ММА.

Justin Gaethje беше търпелив, но реши и той да проговори и обеща кошмарна нощ за Vick, която ще го направи много по-скромен:

Той просто не разбира в какво се е забъркал и не ми пука за него, защото ще го нокаутирам. Той говори много глупости и твърди, че е по-атлетичен от мен и също смята, че той заслужава да поличи шансовете, които аз получавам да се бия в главни битки. Той не може да разбере как и защо аз получих битки с топ бойци и то в главни срещи, които ми донесоха бонуси. 

Vick се е бил само с 1 боец от топ 15 и беше приспан от него. Бих се с двама от най-добрите в света в лека категория и нито един от тях не говори простотии за мен, защото те знаят, че минаха през ада за да ме победят. Той си мисли, че ще е лесно, но когато го усети ще види, че психически не е готов за войната.

Каквото и да говори ще трябват да го заключат с мен в клетката на 25 август и тогава ще разбере за какво става дума. James успя да ме ядоса и ще го сритам здраво. Ще го накарам да си плати за всичко, което говореше за мен през цялото време. Това ще е най-кошмарната нощ в живота на James Vick. Гарантирам ви, че ще го направя скромен и той няма да е същия след тази битка. 

Ще успее ли Justin Gaethje да си отмъсти или ще инкасира 3-та загуба ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес