Зареждане

Junior dos Santos все още иска четвърта битка с Velasquez

Junior dos Santos все още иска четвърта битка с Velasquez
Публикувано на: Ноември 30, 2018 в 00:01 ч
Няма съмнение в това, че едни от най-големите битки в тежка категория бяха 3-те битки между бившия шампиони Cain Velasquez и Junior dos Santos. Преди 7 години всичко между двамата започна, когато JDS беше непобеден в UFC и беше набрал инерция. Той се изправи срещу шампиона Velasquec и успя да го нокаутира за минута и 4 секунди. Година по-късно двамата си спретнаха една от най-великите битки в тежка категория в която след 25 минути война Cain успя да победи. Junior успя да победи Mark Hunt и отново се изправи срещу Cain през 2013 година в битка, която беше война също като втората, но в тази Cain успя да го нокаутира в третия рунд.


Всеки, който следи спорта знае, че след тази трилогия двамата никога повече не бяха същите бойци. И ако мислите, че JDS се страхува от Cain и от здравите битки, то помислете отново, защото JDS все още иска още една битка с Velasquez:


Ще бъде страхотно да се бием с Velasquez още веднъж в четвърта битка. Без съмнение много бих искал да се бием с него. Готов съм също и за реванш с Miocic и дори за битка с Alistair Overeem. Той се представи много добре в последната си битка и искам да се бия с него. Искам да се бия с всички тези момчета, защото имам чувството, че направих грешки в тези битки и точно заради това загубих. Те не са по-добри от мен и ако мислят, че са историята не е приключила.

Единствения начин да приключи тази история е да си тръгнат от UFC или да изчезнат като Cain Velasquez. Докато обаче са в UFC, то нищо не е приключило. Идвам за всички тях.




Искате ли да видите четвърта битка между JDS и Cain ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес