Зареждане

Junior dos Santos: Francis Ngannou си няма понятие от джиу-джутсу

Junior dos Santos: Francis Ngannou си няма понятие от джиу-джутсу
Публикувано на: Юни 29, 2019 в 07:30 ч
Преди няколко дни Francis Ngannou сподели, че не вярва неговия опоент Junior dos Santos да има черен колан по бразилско джиу-джитсу. За изненада на "The Predator", dos Santos има такъв от 2012 година. Двамата ще се бият в главната битка на събитието в Минесота, което ще се проведе в неделното утро. Темата с черния колан на JDS привлече доста интерес и той реши да коментира изказването на Francis преди битката им:


Честно казано не ми пука какво говорят моите опоненти, защото понякога говорят глупости. Това беше много голяма простотия от Ngannou и ме натъжи, защото обижда моя треньор. Той не обиди мен, а този, който ми даде черния колан. Това беше странно изказване от човек, който си няма понятие от джиу-джитсу. 

Това е истината. Най-вероятно той говори така, защото не иска да го удрям в лицето, а да го свалям на земята. Това няма да се случи, защото ще го нокаутирам. Кога сте ме виждали да търся събаряне ? Бил съм се с едни от най-добрите страйкъри и не съм ги събарял. Аз имам най-добрия страйкинг в UFC и ще нокаутирам това момче. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес