Зареждане

Junior dos Santos: Brock Lesnar не заслужава шанс за титлата

Junior dos Santos: Brock Lesnar не заслужава шанс за титлата
Публикувано на: Декември 3, 2018 в 09:16 ч
Бившия шампион Junior dos Santos набра инерция и вчера навлезе в серия от 2 поредни победи. Той нокаутира Tai Tuivasa и даде заявка за титлата, но това няма да се случи, защото Cormier чака битка с Brock Lesnar, който не се е бил от 2 години, няма победа от 7 години и в момента е наказан от USADA, защото в последната си битка срещу Mark Hunt преди 2 години се провали на допинг тест. JDS не е доволен от това, че Lesnar получава шанс и според него той него заслужава:



Daniel Cormier е страхотен и е постигнал големи неща в кариерата си. Мисля, че ще бъде добре за мен, както и за всеки друг, който получи битка с него. В момента не знам какво се случва, но мисля, че той чака битка с Brock Lesnar, което е безсмислено за мен. Не му пука. Ако от UFC искат, то те ще направят тази битка, въпреки факта, че той не я заслужава. Той няма победи, за да претендира за битка. Също така той е наказан от USADA и е аут от играта в момента. 


Наказан е от USADA и получава шанс за титлата ? Ако ММА е истински спорт, то той не заслужава никакъв шанс за титлата. Разбирам, че Cormier иска да направи пари и някак си Lesnar успява да продава и да кара хората да го гледат. Не разбирам, защо има хора, които плащат, за да гледат Lesnar. Явно е така, защото той е голям човек, който говори глупости. Безсмислено е за мен.



Трябва ли Brock Lesnar да получи шанс за титлата ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес