Зареждане

Junior dos Santos: Brock Lesnar има нищожни шансове срещу Cormier

Junior dos Santos: Brock Lesnar има нищожни шансове срещу Cormier
Публикувано на: Април 7, 2019 в 08:25 ч
Бившия шампион в тежка категория Junior dos Santos (21-5 MMA, 15-4 UFC) не е фен на битката между Brock Lesnar и Daniel Cormier. Junior вярва, че Brock Lesnar (5-3 MMA, 4-3 UFC) няма никакви шансове срещу Cormier (22-1 MMA, 11-1 UFC), но въпреки всичко от UFC искат да организират битката им през август. Битката между двамата е безсмислена от гледна точка на спорта, но ще генерира сериозни приходи и това е най-важното за UFC. JDS ще се бие срещу Ngannou в битка, която да излъчи безспорен опонент и наскоро поговори за евентуалната битка между DC и Lesnar:



Не мисля, че Lesnar може да победи Cormier. За мен той не е истински боец. Lesnar е актьор, който забавлява хората. Не знам, но все пак битката си е битка. Той е едър боец и има мощ. Шансовете му за победа над Cormier са нищожни. 

Плана на Cormier ще бъде да го свали на земята, да го измори, а след това да го приключи. Ще бъде същото като срещу Derrick Lewis. Това е битка за пари. Не знам защо, но хората обичат да гледат Brock Lesnar. Той е голям, говори много и забавлява хората. Трябва да разберем и да уважим това.









Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес