Зареждане

Josh Emmett: Иска ми се реферът да си беше свършил работата и да ми беше дал шанс

Josh Emmett: Иска ми се реферът да си беше свършил работата и да ми беше дал шанс
Публикувано на: Февруари 27, 2018 в 10:38 ч

Продължава да се говори за спорния край на главната среща от UFC on FOX 28, което се проведе през изминалия уикенд. Припомняме, че Jeremy Stephens успя да нокаутира Josh Emmett във втория рунд.

Преди последните лакти, Stephens изглежда ударил опонента си със забранено коляно в главата. Щом бил зашеметен, Stephens продължил да го налага, като дори си послужил и с непозволени лакти в тила.

И докато всички дискутират кое е било честно и кое непозволено, самият Emmett сподели своята позиция за случката:

"Не казвам, че е измамник. Искаше ми се да ми беше даден шанс, разбирате ли? Иска ми се Dan да си беше свършил работата. Можеше да имам малко време да се възстановя и дори да му отнема някоя друга точка. Развоят щеше да е съвсем различен. Реферът обаче твърди, че не го е видял. Има кадри как коляното ме удря в главата докато Dan гледа точно към него. Просто не разбирам как може да не го е видял. Това се случи и в UFC 210 с Weidman и Mousasi. Тогава за такъв удар спря срещата. Сега обаче - не. Иска ми се да имах равен шанс, резултатът щеше да е различен."

Що се отнася до лактите в главата, Emmett смята, че били непозволени отвсякъде. Сега той се надява да се изправи за реванш срещу Stephens възможно най-скоро. Трудно, имайки предвид, че Lil Heathen се е засилил към титлата след 2-рата си поредна победа.

Все пак, не би било учудващо, ако в Stephens все пак реши да разчисти случая и да се бие отново с Emmett.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес