Зареждане

Josh Barnett иска турнир в тежка категория в една вечер между легендите в Bellator

Josh Barnett иска турнир в тежка категория в една вечер между легендите в Bellator
Публикувано на: Октомври 1, 2019 в 10:03 ч
41-годишният бивш шампион в тежка категория на UFC Josh Barnett все още чака дебютна битка в Bellator. Говори се, че той ще направи дебют в края на годината в Япония, където Bellator ще организират съвместно събитие с RIZIN. Barnett не се е бил от 3 години в ММА и в своята последна битка през 2016 година събмитна Andrei Arlovski, което му донесе два бонуса от по 50 000 долара.

“The Warmaster” иска новата му организация да направи турнир в тежка категория, който да се проведе в една вечер и да изправи един срещу друг легендите в организацията. Barnett е категоричен, че комисията трябва да го позволи и иска да го направят така, както го правиха едно време. Ето какво още сподели той по темата в интервю:


Със сигурност от Bellator имат нужните ресурси, за да организират турнир в тежка категория. Аз съм готов за всичко. Ако ще правим такъв турнир, то трябва да бъде в една вечер. Ние сме твърде стари и ако ни мотаят цяла година, то тогава ние ще остареем още и ще изкуфеем. 

Вероятно ще забравим какво точно трябва да правим. Трябва да бъде в една вечер. Нека го направим така, както го правеха истинските мъже. Нека спрем с глупостите. Призовавам комисията да има вяра в нас. 

Ние може направим 3 битки от по 15 минути и да бъдем добре. Даже не смятам, че 5 минути са достатъчни, а трябва да са по 10 на рунд. Трябват ни поне 10 минути в първия рунд. 


Barnett изгаря от желание за битка срещу Fedor Emelianenko и отряза Quinton “Rampage” Jackson, защото двамата са тренирали заедно и не иска да се бият.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес