Зареждане

Joseph Benavidez: UFC не трябва да ни закриват категорията

Joseph Benavidez: UFC не трябва да ни закриват категорията
Публикувано на: Януари 21, 2019 в 07:49 ч
Вчера на събитието в Бруклин шампиона в категория муха Henry Cejudo успя да нокаутира TJ Dillashaw, но въпреки това не получи потвръждение, че категорията ще продължи да съществува. Бившия претендент за титлата Joseph Benavidez също успя да спечели битката си и се надява от UFC да не закрият тази категория, защото това ще е загуба за тях:



Колко пъти да отговарям и как да го правя ? Влизам в клетката и си правя нещата. Не аз взимам решенията и не се бия за титлата. Аз съм тук от самото начало, когато беше създадена категорията. Винаги съм бил фен на всички, които се състезават в категория муха. Най-накрая има нов живот и нов шампион, който е златен медалист.

 Оглавяваме събития и участваме в супер битки. Има хиляди деца, които искат да станат шампион в категория муха на UFC. Ще бъде лудост да закрият категорията, защото не знаят какво крие бъдещето. Все още съм тук и чакам да се бия за титлата. Имам победа над шампиона. Моята цел е да съм най-добрият и искам да се бия за титлата.



Benavidez има 2 битки за титлата срещу Demetrious Johnson, които губи с решение и нокаут. Той се завърна миналата година и загуби с раздвоено решение от Sergio Pettis, но набързо записа серия от 2 поредни победи над Alex Perez и Dustin Ortiz.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес