Зареждане

Joseph Benavidez се чувства ощетен след като беше пратен в прелимите: Няма логика

Joseph Benavidez се чувства ощетен след като беше пратен в прелимите: Няма логика
Публикувано на: Май 31, 2018 в 08:04 ч

Подредбата на битките за UFC 225, което ще ни представи два двубоя за титли и куп други вълнуващи срещи, стана гореща тема през последните седмици.

Бившият претендент за титлата в тежка категория, Alistair Overeem не прие навътре факта, че е пратен в прелимите, които ще се излъчват по FOX Sports 1. Все пак президентът на UFC, Dana White сподели, че това се е случило, защото Reem не можел да продава толкова, колкото бившия кечист CM Punk.

Един боец, който обаче не е доволен от позицията си е бившият двукратен претендент за титлата в категория муха, Joseph Benavidez, който ще се изправи срещу Sergio Pettis в UFC Fight Pass прелимите. Според него най-добрият боец в дивизията не бива да бъде пращан толкова назад.

"Никой друг боец, в никоя друга дивизия, ако е на първо място, с шест поредни победи, не би бил пратен да се бие във FIght Pass. Какво е обяснението - мачкат категорията или имат нещо лично към мен?"

Benavidez не се е състезавал от декември 2016-та заради травми. Въпреки това той е в серия от шест поредни победи, като една от тях е срещу Henry Cejudo. И докато Joseph не държи да се бие веднага за титлата след дългата си почивка, той все пак не е очаквал да го посрещнат с битка във Fight Pass.

"Всеки иска да бъде уважаван от шефовете и колегите. Минах през много, за да стигна дотук. Върша си работата. А и самият факт, че съм номер 1, говори, че си я върша по-добре от по-голямата част от хората. Просто няма логика."

Benavidez също признава, че е малко разочарован от застоя в дивизията, който до голяма степен се дължи на доминацията на Demetrious Jonhson, който също си има своите травми.

Третата среща с 'Mighty Mouse' е все още вариант за Benavidez, който твърди, че колкото пъти да излязат един срещу друг двамата, все ще е по-интересно, отколкото Demetrious да се бие с някой друг само и само за да има някаква среща.

"Стане ли дума за умения, няма спор. Ако искате двамата най-добри да се бият, можем да ви го предложим. Мисля, че дори и шестата ни среща с Johnson ще се продаде по-добре от някоя друга, със случаен опонент, срещу когото Demetrious просто да защитава титлата си."

Преди всичко обаче, Joseph трябва да се справи с Pettis, който има намерение да прескочи всички други бойци по пътя си за голямата награда.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес