Зареждане

Jose Aldo иска да се оттегли от ММА като шампион

Jose Aldo иска да се оттегли от ММА като шампион
Публикувано на: Май 10, 2019 в 00:00 ч
Легендарният Jose Aldo се завръща в клетката този уикенд и ще проведе предпоследната си битка за UFC. Той ще се изправи срещу Alexander Volkanovski и ще се опита да запише трета поредна победа. Aldo категорично е решил, че тази година е последна за него в ММА и планира да проведе последната си битка в края на годината отново в родината си. Jose загуби титлата си от Max Holloway през 2017 година,а няколко месеца по-късно имаше шанс да си я върне, но отново беше победен от Holloway. Сега той отново е мотивиран и мечтае пак да спечели титлата и да се оттегли на върха:



Първоначално трябва да победя в събота. Уважавам моя опонент. Няколко сценарии се въртят в главата ми. Ако аз съм в UFC, то това означава, че винаги ще преследвам титлата. Така беше в WEC, така е и в UFC. Харесва ми да използвам някои шампиони като модел за подражание. Видях как Georges St-Pierre се оттегли, а беше във върхова форма. 

Мечтата ми винаги е била да се оттегля като шампион. Всичко може да се промени. Първо трябва да спечеля тази битка, а след това ще видим дали ще се бия за титлата, или ще получа супер битка. Сигурно в тази ситуация е това, че аз няма да се бия дълго време, както правят другите. Подготвям се и няма да следвам техния път.









Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес