Зареждане

Jose Aldo иска битка за титлата или Brian Ortega

Jose Aldo иска битка за титлата или Brian Ortega
Публикувано на: Септември 12, 2018 в 21:01 ч
Бившият дългогодишен шампион в категория перо на UFC, Jose Aldo е считан за едни от най-добрите, които някога са се състезавали в категорията. Той има 7 защити на титлата в UFC, но срещна на пътя си Conor McGregor, който го нокаутира за 13 секунди и нещо в него се пречупи.

След тази загуба Aldo успя да победи Frankie Edgar, но след това на 2 пъти беше нокаутиран от Max Holloway и всички го отписваха срещу бруталниян нокаутьор Jeremy Stephens, но Aldo се представи на ниво и успя да го нокаутира. С тази победа той е с рекорд 2-3 в последните си 5 битки и сега иска да се бие отново за титлата или с Brian Ortega:

Битката между Holloway и Brian вече е организирана и се надявам да се случи. Надявам се, че Max се е възстановил и ще се представи добре, за да може категорията да продължи напред. Искам да се бия на това събитие на което, ще се бият двамата с Оrtega и е без значение дали е в лека категория или в категория перо. Причината за това е че ако някой се контузи, то аз да го заместя в битката за титлата.

Няма идеален опонент за мен в категория перо, защото всички са зад мен в ранглистата. Всички опитват да се рекламират, за да си спечелят битка за титлата, но знаят, че аз съм пред тях. Ако Brian  победи, то няма друга опция пред него, освен да се бие с мен. В момента нямам никаква ползва да се бия с бойците от категория перо, защото всички са зад мен. В бъдеще, ще се бия с тях, но точно сега не мисля.

Пред мен в ранглистата е само Brian и аз искам да се бия с него и съм готов да го чакам.

Кой ще победи в битка между Ortega и Aldo според вас ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес