Зареждане

Jorge Masvidal: Винаги ще нокаутирам Ben Askren

Jorge Masvidal: Винаги ще нокаутирам Ben Askren
Публикувано на: Юли 15, 2019 в 07:30 ч
Jorge Masvidal все още се радва на историческата победа, която записа над Ben Askren. "Gamebred" се възползва от грешка, която допусна Askren и му вкара летящо коляно, което му спечели двубоя само за 5 секунди. Jorge вече държи рекорд за най-бърза победа в историята на UFC и не се притеснява от бъдеща втора битка с "Funky". Masvidal вярва, че винаги ще може да нокаутира Askren, защото той е борец и ще му се налага да скъсява дистанцията:


Вече казах на хората от UFC, че се радвам, защото ми дадоха лесната битка с Askren. Преди нея исках от тях да ми дадат сериозен опонент, но те ми казаха, че Askren е корав. Показах им, че двамата не сме в една и съща лига. Във всяка една битка, която може да проведем с Askren ще се наложи той да скъси дистанцията. Винаги ще бъде един и същ изход. 

Разбира се, че няма да е летящо коляно във всяка битка, но имам много други оръжия за него. Трябва да си малко по-сложен, за да ме събориш. Искам да се бия с най-коравите бойци и да правя възможно най-много пари от тези битки. Най-накрая съм в позиция да искам това нещо. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес