Зареждане

Jorge Masvidal: Usman e добър в това да души топките на опонентите си

Jorge Masvidal: Usman e добър в това да души топките на опонентите си
Публикувано на: Септември 23, 2019 в 09:04 ч
Качил: DoloR
Jorge Masvidal не е впечатлен от шампиона в своята категория. "Gamebred" изяви желание да се бие за титлата с Kamaru Usman през ноември, но шампиона се покри. Това принуди Masvidal да приеме битка с Nate Diaz и сега двамата ще се бият в главната битка на UFC 244, което ще се проведе през ноември в Ню Йорк.

В тази битка Jorge ще може да се окичи с пояс, който ще го превърне в най-лошото копеле. За съжаление този пояс няма да може да се брани и ще бъде единичен случай. Masvidal се цели в безспорната титла в категорията, която е във владение на Kamaru Usman. Jorge е категоричен, че ще може да покръсти Usman в битката им, защото шампиона бил добър само в това да души топките на опонентите си:


Защо мислите, че той отказа да се бие с мен ? Това момче знае, че ще го покръстя. Usman никога не е искал да се бие с мен. Kamaru е добър само в една нещо и това е да души топките на своите опоенти. Той не иска да се бие. Той не иска да разменя удари, дори и когато има този шанс. 

Usman предпочита битката на земя, но дори когато е там не прави нищо на своите опоненти. Говоря така, но това не значи, че не уважавам борците. Имам голямо уважение към тях и към бойци като Khabib Nurmagomedov. 

Уважавам Nurmagomedov, защото той се опитва да приключи битката, да вкарва удари и да удуши опонентите си. Не харесвам обаче Usman и неговия стил. Не го познавам като човек и нямам интерес да го познавам.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес