Зареждане

Jorge Masvidal обеща да измъчва Ben Askren

Jorge Masvidal обеща да измъчва Ben Askren
Публикувано на: Април 17, 2019 в 15:14 ч
Jorge Masvidal приема двубоя си с Ben Askren в UFC 239 изключително лично.

Masvidal е един от най-опитните ММА бойци в категорията, трупайки опит на професионалния ринг от 2003-та. Той определи предстоящия си противник като "фалшив" и "страхливец".

Причината за враждата помежду им е, че двамата са тренирали заедно и по време на спаринг Masvidal е поступал Askren и го е съборил по глава на земята, където Askren обаче е продължил да се бори и е използвал уменията си по борба, за да доминира на земята, а след това се е хвалил със случката.

"Ако дойдеш да тренираме в American Top Team и аз те заключа два пъти, никога няма да говоря за това, защото не се гордея с това - това е просто една тренировка. Не ме интересува и вече съм забравил за случката. Но има хора, които нарушават този неписан мъжки закон от залата. Той е точно такава путка. Той разправя такива истории. Дойде в American Top Team и след като го ступах, той почна да ме бори и ме победи на борба. Двукратен национален шампион по борба... и се гордее с това? Случилото се показва само какъв е характера му. Той не е човекът, на който се прави.

Говори прекалено много онлайн. Но да казва каквото ще. Той е фалшив и е страхливец. И ако хората не ми вярват, нека гледат UFC 239 и ще ви го покажа."

UFC 239 ще се проведе на 6-ти юли в Лас Вегас.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес