Зареждане

Jorge Masvidal: Искам да размажа физиономията на Ben Askren

Jorge Masvidal: Искам да размажа физиономията на Ben Askren
Публикувано на: Юни 20, 2019 в 11:40 ч
Jorge Masvidal иска да размаже физиономията на своя опонент Ben Askren, с който ще споделят клетката на UFC 239, което ще се проведе във Вегас в началото на юли. “Funky” успя да спечели първата си битка в UFC, но си спечели доста врагове благодарение на голямата си уста. Masvidal няма време за шеги и игрички и смята да пребие Askren, а след това да се бие за титлата с Kamaru Usman. Jorge идва след голяма победа с нокаут над Darren Till и сега неговата цел е да спука от бой Ben:


Искам да размажа физиономията на Ben Askren, защото си имам лични причини. Искам да го спукам от бой, а не да го приключа бързо. Целта ми е да го бия колкото може по-дълго. Искам да го смачкам, а когато той се възстанови пак ще го бия и ще го пречупя. Преди години се срещнахме и той е от тези хора, които не спират да говорят. Влиза в залата и не спира да приказва как тренирал с някого и какво станало. 

Хора като него правят всичко, за да получат харесвания в социалните мрежи. Готови са да продадат и майка си. Радвам се, че аз ще съм този, който ще му размаже физиономията. Той не е интересен и не спира да говори, защото иска да го забележат. Ще видим до къде ще стигне с тези приказки през юли. 

Ще го нараня и ще се забавлявам. Искам да го удрям целите 15 минути от битката. Ще го нападна, както нападнах Edwards, ако наруши моето лично пространство. Ще се случат някои неща, ако той си позволи да говори глупости в мое присъствие. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес