Зареждане

Jorge Masvidal: Дневниците на уличния боец - Пътят към титлата

Jorge Masvidal: Дневниците на уличния боец - Пътят към титлата
Публикувано на: Септември 26, 2019 в 04:00 ч
34-годишният боец на UFC в полусредна категория Jorge Masvidal се готви за една от най-важните битки в живота си. Той ще се бие срещу Nate Diaz в главната битка на събитието UFC 244, което ще се проведе в началото на ноември в Ню Йорк. От UFC ще им направят специален пояс, за който двамата ще се бият и победителя ще стане най-лошото копеле в организацията.

"Gamebred" беше извън клетката цели две години и се намираше в серия от 2 поредни загуби. Jorge се завърна ударно в ММА през март и насред Лондон успя да нокаутира брутално Darren Till, което му спечели цели два бонуса. Няколко месеца по-късно през юли той се изправи срещу бившият шампион на две организации Ben Askren, който нямаше загуба в ММА.

Masvidal му вкара летящо коляно и го нокаутира за 5 секунди, което беше най-бързата победа с нокаут в историята на UFC. Сега го чака сериозна битка и той реши да споделя с феновете част от своята подготовка. Jorge ще пуска епизоди от поредица, която озаглави "дневниците на уличния боец". Той пусна първия епизод, който е показва неговия път към титлата:




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес