Зареждане

Jon Jones: Всички, които твърдят, че съм измамник са тъпаци

Jon Jones: Всички, които твърдят, че съм измамник са тъпаци
Публикувано на: Ноември 29, 2018 в 07:57 ч
ММА обществото не спира да критикува Jon Jones, който два пъти се проваля на допинг тест и вместо да получи наказание от 4 години, защото се провали втори път, Jones получи наказание от 1 година, което беше минимално. Доста хора не останаха доволни от този факт, но Jones е убеден, че е успял да докаже своята невинност. Той прие да сътрудничи на USADA и да прави доноси срещу бойци, които приемат забранени вещества, ако разбира се има такава информация. И докато хората продължават да го критикуват, то Bones продължава да ги убеждава, че е невинен:


От USADA извършиха много неща с които доказаха, че съм невинен. Накрая те ми казаха, че са истинската компания, която не прави грешки и е тествала много световноизвестни спортисти и националния отбор по борба на Русия. USADA никога не правят услуги на никого, както говорят доста хора. Те ми казаха, че техните учени са разбрали, че всичко това е в резултат на грешка. Никой не приема стероиди седмица преди битката, за да му помогнат. Никой не приема стероиди и то в такова нищожно количество. Това най-вероятно е в резултат на замърсена добавка, но те така и не успяха да разберат коя от добавките е замърсена

Срещнах се с един от големите хора в USADA и той ми каза, че е стоял по същия начин с Lance Armstrong, както стоеше с мен и каза, че познава, когато го лъжат. Той ми каза, че е работил години наред с ФБР и има опит в тези неща. Говорихме си два часа с него. Той ми каза, че вярва на науката и на моите твърдения, защото няма логика седмица преди битката, да приемам такова малко количество стероиди. Този човек ми повярва и точно тогава видях светлината в края на тунела.

Ако съм вземал стероиди и са ме хванали, то щях да го приема като мъж. Щях да поискам да ме освободят от UFC и да отида в Русия, където всички ги взимат. Ядосан съм, защото не съм вземал стероиди. В края на краищата хората винаги вярват на това, на което искат да вярват. Ако си мислите, че години наред успяват да надхитря USADA и Атлетическата комисия, то вие сте тъпаци.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес