Зареждане

Jon Jones споделя какво е научил от първата битка с Alexander Gustafsson

Jon Jones споделя какво е научил от първата битка с Alexander Gustafsson
Публикувано на: Ноември 30, 2018 в 00:01 ч
Бившия шампион в полутежка категория Jon Jones вярва, че си е научил урока от първата битка с Alexander Gustafsson. Двамата влизат в клетката за втори път на UFC 232, което ще се проведе в края на следващия месец. Jones победи Gustafsson преди няколко години в битка, която мнозина смятат за една от най-големите в историята на категорията. Jon признава, че не тренирал достатъчно за първата битка, но няма да повтори тази грешка:



Често съм чувал хората да говорят, че Alex е като Jon Jones, но с по-добра игра с крака и ръце. Всички говореха, че той е шведската версия на мен. Тогава се почувствах арогантно, защото знаех, че може да има само една версия на Jones и това съм аз. Почувствах се като продукт и мислех, че той е моя версия, която успява да нокаутира опонентите си. Той ми показа, че боец, който работи здраво може да победи таланта, който не тренира здраво. Това си е самата истина. Тогава знаех, че не правя каквото трябва преди битката.

Бях се отдал на купони, но сега вече знам на какво е способен и няма да го подценявам. Ще тренирам за него така, както трябва да се тренира за голяма битка.




Ще успее ли "Bones" да победи ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес