Зареждане

Jon Jonеs нокаутира Alexander Gustafsson в третия рунд

Jon Jonеs нокаутира Alexander Gustafsson в третия рунд
Публикувано на: Декември 30, 2018 в 07:41 ч
Jon Jonеs се изправи срещу Alexander Gustafsson в главната битка на UFC 232. Двамата се биха за титлата в полутежка категория. Още от началото Jones опита събаряне, но Gustafsson се защити, а Jones опита ново събаряне, но пак не успя. Jones вкарва удар с коляно в слабините и рефера прекъсва срещата за кратко. Jones разчита на удари с крака, а Gustafsson му вкарва добър десен. Нов опит за събаряне, но без успех.


Хубав ляв от Jones като за начало на втория рунд последван от удари с крака. Нов силен удар с крак наранява Alex, който отвръща с джаб. Jones вкарва удар с крак, а Gustafsson кука. Лакът от Jon Jones. Двамата влизат в клинч и Jones вкарва нов лакът.


Добър джаб от Jones в третия рунд и той успява да свали на земята Alexander Gustafsson и веднага вкарва лакти. Jon взима гърба да Alex и му вкарва брутални удари, които са достатъчни за рефера и той спира срещата в третия рунд.


Jones навлиза в серия от 14 поредни победи и отново е шампион в полутежка категория. Той предизвика своя върл враг Daniel Cormier, което едва ли е изненадващо. 





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес