Зареждане

Jon Jones: Не съм впечатлен от Johnny Walker

Jon Jones: Не съм впечатлен от Johnny Walker
Публикувано на: Юли 13, 2019 в 10:00 ч
Johnny Walker все още не е влязъл в топ 10 на полутежка категория, но това не му пречи да говори за битка с шампионът в категорията Jon “Bones” Jones. Атрактивния бразилец вярва, че съдбата му е да детронира Jones и вижда битка с него в бъдеще. Наскоро "Bones" защити титлата си с победа над сънародик на Walker в лицето на Thiago Santos. Jon признава, че Walker е добър, но иска да го види в битка с топ боец, за да прецени колко добър е всъщност гласения за нова голяма звезда в категорията:


Идват доста нови бойци в категорията и аз не искам да се впечатлявам от тях, защото първо трябва да ги видим срещу топ бойци. Те трябва да си заслужат това внимание. За Johnny Walker мисля, че все още няма битка с боец от топ 10 или топ 5. Най-вероятно и аз ще побеждавам с лекота, ако ми пускат опоненти като неговите. 

Той и още други бойци ме предизвикват, но първо искам да ги видя срещу топ бойци, а след това ще се впечатлявам и ще ги приема насериозно. През годините съм виждал доста бойци, които са изглеждали обещаващо. Нека дадем за пример Volkan Oezdemir, който в началото нокаутираше всички. Той стигна до битка с Cormier и видяхме как изглеждаше в битка с топ боец. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес