Зареждане

Jon Jones: Не мисля, че преместиха UFC 232 само заради мен

Jon Jones: Не мисля, че преместиха UFC 232 само заради мен
Публикувано на: Декември 29, 2018 в 00:02 ч
Бившия шампион в полутежка категория Jon Jones реши да се прави на разсеян и сподели, че предстоящото събитие UFC 232 не е преместено заради него. Истината обаче е ясна за всички, защото отново откриха туринабол в негова проба и от Атлетическата комисия на Невада не му дадоха лиценз, защото нямаха време за разследване. Това принуди UFC да преместят събитието, за да може Jones да се бие в Калифорния, където той има лиценз.

Jones обаче не вярва, че всичко това се случва заради него или поне иска ние да повярваме:Не мисля, че преместиха цялото събитие заради мен. UFC не са организация, която ще постави един човек над всички. Мисля, че преместиха събитието заради цялата карта. За да може картата да е интересна и за да са развълнувани феновете. Знам, че има доста хора, които вече си поръчаха платени гледания, защото искат да гледат битката с Alexander Gustafsson.

 Двамата сме в много добра форма в момента. UFC винаги ще намерят начин, за да направят това да се случи. Щеше да бъде много гадно, ако бяха отменили битката. Благодаря на Бог, че намериха начин. Много хора бяха наранени от промяната, но има доста, които се радват, че двубоя остана. 

Jones е прав, защото доста от феновете се развълнуваха след като бяха платили всичко във Вегас, а в последния момент събитието беше преместено в Калифорния и парите им изгоряха. Какво мислите за това изказване ?
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес